Inschrijven Live Webinar Prijsuitreiking

Dit live webinar zullen we starten met de spannende ontknoping van de FFP Student Award wedstrijd 2020, waarin studententeams van 5 hogescholen strijden om de 1ste prijs. De wedstrijd betrof het gezamenlijk, in een team van drie Hbo-studenten, uitwerken van een financieel klantadvies op basis van een door FFP uitgereikte casus. Het winnende studententeam gaat dit jaar naar huis met, naast de felbegeerde wisselbeker, een persoonlijke waardebon van € 1.000 per teamlid, voor een studie in 2020 naar keuze t.b.v. de eigen beroepsontwikkeling.

Na deze uitreiking zal econoom Mathijs Bouman, zijn visie geven op de huidige ontwikkelingen in onze maatschappij en welke invloed deze hebben op de economie.
De dagvoorzitter zal met hem in gesprek gaan over hoe je als financieel planner kan omgaan met deze marktwerking. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan Mathijs Bouman.

Mathijs Bouman is econoom en journalist. Hij is vaste columnist van Het Financieele Dagblad en redacteur/econoom (“huiseconoom’) van Nieuwsuur. Daarnaast geeft hij lezingen, waarin hij niet alleen een tour door de wereldeconomie maakt, maar ook hamert op actuele problemen. Lees meer over Mathijs Bouman >

Wil je hierbij aanwezig zijn?
Meld je hier aan voor dit online webinar op dinsdag 16 juni a.s.
Na aanmelding ontvang je een link voor deelname.

Ja, ik meld me aan

Het webinar start om 15.00 uur en zal tot 16.00 uur duren. 

Het belooft een spannende leuk en ook leerzame middag te worden.